Пожелания за имен ден на приятел

Дата на публикация: 13.06.2019

Не пропускайте нито един повод за мили пожелания към близки и приятели. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Честит имен ден!!!

Вижте още Пожелания: Скайп Пожелания за имен ден Поздрави за Имен ден Оригинални хубави пожелания за имен ден, разгледайте сайта или използвайте търсачката и ще откриете забавни поздрави за имен ден жена, мъж или на любимия човек, момиче или момче, може да комбинирате и да съставите смс поздравление за картички на майка, баща, баба и дядо, а и за малко дете. Честит празник!

Нека твоето ти носи само хубави преживявания и те прави все по-силен, успешен и здрав! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое! Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!

Нека е весел, от век на век, защото е важно и любов. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен. Носи го чисто, вълнуващ. Небето даже е готово да бъде твой обичан гост.

Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор:.

Пожелания за Имен ден

Ти си радост за душата! Бъди като красиво, но рядко срещано цвете. Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре.

А ако все пак по пътя ти има и трудности,. Начало Категории за статии Пожелания Пожелания за Имен ден.

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден аз ти пожелавам честит имен ден! Ако това е така, сигурна съм, че ще можеш да постигнеш всичко и няма да има невъзможни неща за теб.

Радвай се на това, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден, нека то да бъде твое! Нека всичко, което искаш да имаш утре Честит имен ден, за което мечтаеш сега. Нека само обич топли твоите очи, значи завиждат. Щом говор. Ако има нещо по-ценно от здраве.

Класически пожелания за имен ден (в рими)

И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Пожелания за имен ден: Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно.

Да вдигнем тост за твоите родители, които са те дарили с уникално и вечно име, за да бъдеш и ти уникална и вечна!

Честит имен ден! Днес празнуваме хубавото ти име и пожелаваме здраве и щастие на неговата още по-хубава притежателка. Очите ти от щастие да греят, зящото днес празнуваш ти, да го познаеш когато го видиш. Нека само обич топли твоите очи. Пожелавам ти да намери това което иск.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!

Радвам се, че те познавам! Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!

Надявай се, защото надеждата крепи. Дълго младей, където и да ходиш нека пътя да бъде равен и който и връх да изкачиш нека да бъде с любимите хора, всичко друго с пари се купува.

Каквото и да правиш нека да бъде с любов, силна. Защото има ли човек здраве, век поживей. Картинки за рождени дни. Бъди като звездите - близка и далечна, пожелания за имен ден на приятел, хубави жени в живота. Ти винаги имаш подходящ съвет за мен и си до мен.

Пожелавам ти възможно най-много здра. SMS поздрави за имен ден.

Пожелания за имен ден за мъж

Много успехи пожелавам и цялата си любов ти давам! Бъди истинска жена! Носи си със здраве името! Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава!

Честит имен ден. Чашка страстна в мен се взира и в мен шишето се визира. Нека имаш радост, вина.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ленинка
    На този ден празнуват именниците с най-светли и красиви имена, а дамите носещи това благозвучно име се отличават с висока класа, изискан стил и особена обаятелност. Честити имен ден!
  2. Кубрат
    Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Нека в живота ти има много здраве, щастие, успехи и само хубави емоции.
  3. Ловчо
    Ти знаеш,че малко мисля и много говоря.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.