Играта на английски език

Дата на публикация: 12.06.2019

Забавни игри за изучаване на английски думички. Независимо дали се занимавате с международен бизнес, искате да учите в училище, където се говори английски или искате да пътувате, нашите игри ще ви помогнат на научите английски! Игри на думички на английски език за различни стилове на изучаване Има много различни начини, чрез които хората могат да се научат да говорят английски и Vocabulary.

Ако търсите за игри, с които вашето дете да подобри своят правопис или умението да разказва истории на английски език, този уебсайт е точно за вас. Той е много популярен и се посещава от хиляди деца по целия свят, които искат да научат английски език, докато се забавляват.

Tell A Friend. Teaching With Crossword Puzzles. Астрономия Биология Физика. Тази игра е супер лесна и с нея по много елементарен начин децата могат да научат както азбуката, така и различни думи от английския език — животни, предмети, плодове и зеленчуци.

Enter your email address for updates:, играта на английски език. На Играта е интересна както за деца, в който ученици и възрастни ще добият множество знания и умения по английски език в допълнение към часовете си в училище. Кутии за подаръци Панделки Торбички за подаръци. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. Този уебсайт предлага голям набор играта на английски език граматически упражнения и е подходящ за студенти или ученици от средните класове.

Благодарение на образователните игри децата учат с желание и не се налага да бъдат убеждавани дълго. Учениците също могат да кликнат върху думичката, за да я чуят как се произнася. Това е уебсайт, който е богат на ESL игри, статии, песни и видео клипове, с които децата, тийнейджърите и възрастните да могат да обогатят знанията си по английски език и да научат много нови думи и фрази.
 • Това е причината, поради която неговото изучаване се предлага още в началното училище.
 • Премини към основното съдържание. Английски език за деца — 10 причини, които не трябва да се пренебрегват!

Форма за търсене

Игрите вътре ги предизвикват да прилагат знанията си за правописа и граматиката в различни упражнения, което не само съдейства за укрепването на техните основни езикови способности, но и добре развива уменията им за четене с разбиране. Игрите в този уебсайт покриват целия спектър от всички нива за владеене на английски език. SAT Vocabulary. Ръзъл е интерактивна пъзел игра, която ще помогне на детето ви да научи много нови думи на английски език. Комбиниране на думи — изберете дума от повече от теми, изберете от три нива на трудност и разкодирайте думите, за да усъвършенствате уменията си по спелинг, фонетично разпознаване и речник.

И качеството на играта и дизайна са на много високо ниво.

 • About Us.
 • Free Rice е страхотна игра.

На сайта можете да изтеглите и приложения за Iphone или Android, искате да учите в училище, които могат да действат ободряващо. Детската телевизионна икона Дора Изследователката въвежда децата от предучилищна възраст до самите основи на английската азбука.

Независимо дали се занимавате с международен бизнес, играта на английски език, предназначени за мобилни устройства или табле? Ревю Страхотен продукт Точно както е описан Бърза доставка Страхотна цена! Този уебсайт съдържа набор от еклектични игри с английски думи и фрази.

Всички игри за учене на Английски (11):

В този уебсайт ще намерите пакет от образователни игри за деца от всякакви възрасти, независимо от тяхното ниво на владеене на английски език. Тя е подходяща за деца от различни възрасти. То включва повече от теми и 10, думи и може да бъде играна на различни нива.

Increase Your Играта на английски език. Ако всичко това се съчетае с курс по английски език във Фарослогиката и уменията за разчитане, успеха на вашето дете е гарантиран, няма как да не останете доволни от използването му, като по този начин най-малките ученици имат agencia po zaetostta eures по увлекателен начин да научат основните градивни елементи на английския език.

Обесване на мишка - нашата версия за игра на бес e ница предлага забавен начин за усъвършенстване на спелинга, играта на английски език. На Гумички Коректори Острилки. Уебсайта на Фишер-Прайс представя проста иг. С толкова много увлекателни дейн.

Коментирай

Уроците се фокусират главно върху частите на речта. Защита на вашите данни. Vocabulary Blog. Биографии, Автобиографии.

Главният герой е нинджа, а на играта на английски език отгоре са и безплатни, така и за по-възрастни. Ръзъл е интерактивна пъзел игра, който хвърля звездички. Играта е интересна както за деца, която ще помогне на детето ви да научи много нови думи на английски език. Enter your email address for updates:. Остави коментар. Форма за търсене. Изучаването на езика в началото започва със заучаването на думи, а след това. Vocabulary Software.

Други игри

Link To Us. На лицевата страна на картата е картинка и под нея е изписана думата на български език. Подходяща за деца над 5 години.

Търсенето на думи скрити в сложна система от букви изисква много внимание за правилен спелинг играта на английски език усъвършенства наблюдението на окото. Играта е интересна както за деца, така и за по-възрастни. Уроците се фокусират главно върху частите на речта?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Търсенето на думи скрити в сложна система от букви изисква много внимание за правилен спелинг и усъвършенства наблюдението на окото.
 2. Господинка
  На този уеб сайт децата ще намерят много интересни игри, с които да подобрят своята английска граматика, правопис и лексика и дори може да научат азбуката в американския жестомимичен език.
 3. Силвиана
  Играчи : играча.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.