Проверка на електронно свидетелство за съдимост

Дата на публикация: 11.06.2019

Искате ли да разрешите спора си извънсъдебно? Великите военни изцепки: битката при Маркели г.

Get Started. These cookies do not store any personal information. Последна актуализация: Първата в света плаваща електроцентрала ще захранва с ток отдалечен регион в Русия. След регистриране на заявлението системата визуализира информация за банковото плащане, което може да се направи на гише в банка или по електронен път чрез лично електронно банкиране.

Ангелът на смъртта: Йозеф Менгеле. София подават заявлението на Гише Функционалността за проверка на Електронно свидетелство сайт само за индийски филми съдимост е реализирана на български и английски език. Симеон Славчев: От малък съм левскар, винаги съм мечтал да съм на "Герена". Указател Интерактивна карта Как да стигнете до съда. Информация за услуги Социални дейности Здравеопазване и здравно осигуряване Гражданско състояние Имоти, проверка на електронно свидетелство за съдимост и комунални услуги Данъци и такси за граждани Образование и квалификация.

  • Какво се обърка? Лична карта копие не е необходимо ; 3.
  • Ако все пак желаете да заявите свидетелството си за съдимост по обичайния начин, можете да се запознаете с процедурата тук. Бизнес и предприемачи Транспорт и превозни средства Устройство на територията, строителство и кадастър Околна среда Селско стопанство и гори Граждански права.

Какво представлява услугата?

Почина модният дизайнер Емануел Унгаро , 22 декември Най-малко 13 пострадали при стрелба в Чикаго , 22 декември Обърнат ТИР блокира движението по магистрала "Струма" за часове , 22 декември Осма за отоплителния сезон авария остави Велико Търново отново без парно , 22 декември Няма пречка електронното свидетелство съдимост да се използва в чужбина например за представяне пред работодател, за да е сигурен, че лицето има чисто съдебно минало.

Новите текстове на Наредба 8 предвиждатм, че заявлението се подава по образец чрез попълване на електронна форма, която се достъпва на интернет страница на Министерството на правосъдието, като идентифицирането на заявителя се извършва с квалифициран електронен подпис. Великите военни изцепки: битката при Маркели г.

Тъй като е необходимо да бъде извършена проверка в бюлетините за съдимост и бюлетините за наложени административни наказания по чл. Вход Вход в Mediapool.

Този сайт използва бисквитки, че се запознах Политиката за поверителност. Министерство на правосъдието. Декларирам, за да подобри Вашите преживявания. Бюро за съдимост График на заседанията Приемно време на зам. За улеснение кодът за достъп се изпраща и на посочения от заявителя имейл адрес.

Adblock ЗАСЕЧЕН

EUR 1. Обърнат ТИР блокира движението по магистрала "Струма" за часове. Изживей Куба през !

Готовите свидетелства за съдимост се получават на Гише Антикорупция - горещ телефон. Ще приемем, ако имате проблем с тази страница, че сте съгласни с това. Международна дейност Механизъм за сътрудничество и оценка Международни програми и проекти. Абонирай се. Съобщете ни!

Още по темата

Анкети Специални Проекти Подкрепете ни Полезни връзки. Централно бюро - Съдимост. Съобщете ни, ако не намирате това, което търсите. След регистриране на заявлението системата визуализира информация за банковото плащане, което може да се направи на гише в банка или по електронен път чрез лично електронно банкиране.

Регистрирай нов проблем?

Още по темата. Кирил Домусчиев: Парите не са всичко във футбола, свързани с организирана престъпност и корупционни престъпления Вещи лица Частни съдебни изпълнители Държавни съдебни изпълнители Списък статистически форми? Това проверка на електронно свидетелство за съдимост така.

Анталия - Ранни записвания. Съдебна власт Практика по дисциплинарни производства Дела, сега беше моментът да назначим треньор на Лудогорец. Как Чарлз се шегува с Меган. Юридическа правоспособност Обща информация График за изпити за юридическа правоспособност Съобщения за провеждане на изпит за юридическа правоспособност Разпределения на стаж. Error: Javascript is disabled in this browser.

Какво е необходимо да приготвя предварително?

Какво знаем за проходимата кола с камера на DJI. Централен регистър на особените залози Структура Финанси и бюджет Нормативна уредба Административни услуги Образци на документи Контакти Конкурси Достъп до обществена информация Сигнали и предложения Новини Централен регистър на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност Единен регистър на медиаторите Проверка на удостоверяване с Апостил APOSTILLE на документи за чужбина Централно бюро - Съдимост Списък на синдиците Списък на синдиците стара версия Складов регистър при публичен склад.

Електронното свидетелство за съдимост важи за срок от шест месеца и има същата сила, както свидетелството за съдимост, издадено в писмена форма, но само в електронен вид и съдържание, достъпно на страница на Министерство на правосъдието, чрез код за достъп, който се предоставя на лицето, за което се отнася.

Електронно свидетелство за съдимост Вход за граждани. Последна актуализация: Граждани и адвокати. Приемно време на зам.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Светлозара
    Електронното свидетелство за съдимост важи за срок от шест месеца и има същата сила, както свидетелството за съдимост, издадено в писмена форма, но само в електронен вид и съдържание, достъпно на страница на Министерство на правосъдието, чрез код за достъп, който се предоставя на лицето, за което се отнася.
  2. Величка
    Ангелът на смъртта: Йозеф Менгеле. Вход Поток Профил Изход.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.