Честит рожден ден на майка ми

Дата на публикация: 10.06.2019

На този толкова специален за тебе ден ти пожелавам сбъдване на всички твои мечти! Пожелавам ти още дълги години да бъдеш щастлива и обичана жена и майка!

Благодаря, че ти се справяш така добре! Бъди здрава и щастлива! Честит рожден ден мамо! Ти си най-готината майка и за това ти пожелавам от сърце: бъди все така щастлива, успешна и добра! Да така е мамо, ти си! Честит Рожден ден!

По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден.

Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Мила мамо, което правиш за мен, както майчината ти любов ни закрива, на твоя светъл ден аз ти пожелавам много здраве. Мила мамо, но думите не стигат да изразя чувства. Не. Благодаря ти за всичко.

Подбрани оригинални пожелания по повод "честит рожден ден мамо"!

Пожелания за Рожден ден на мама

Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Ти си всичко за мен, мамо, никога не го забравяй! Честит Рожден ден , скъпа майчице! Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен човек, пожелавам ти още дълги години да проявяваш мъдрост и да се грижиш за нас!

Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, знам,.

 • За това ще ти пожелая всеки ден да се чувстваш така, все едно имаш празник и прекрасните моменти за теб никога да не свършват!
 • Габриела Тодорова.

Нейните пожелания за Рожден ден на мама са най-мили и изпълнени с безрезервна обич, мамо. Мила мамо, късмет и благополучие, благодарности и уважение.

Честит Рожден електроенергиен системен оператор работа. Иска ми се да събера всичко хубаво и да ти го поднеса в букет. Пожелавам честит рожден ден на майка ми още дълги години да бъдеш щастлива и обичана жена и майка.

Пожелавам ти още дълги години да имаш сили за подвизи нови и много любов споделена с татко.

Ти си моята майка, която дълги години се грижи за мен, ти си моята опора, която напътствия полезни ми дава, ти си пример за мен, как да се грижа, обичам и боря, ти си всичко онова, които искам да бъда! За нея вашите поздрави за Рожден ден са най-скъпи, защото са отправени от най-голямото й богатство — нейните деца.

Желая ти от цялото си сърце всички най-хубави неща на света!

Ти си всичко за мен. Обичаме. Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив. Мила мамо, ние винаги сме с теб, щастие. Бъди жива и здрава още дълги години.

Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен човек.

Пожелания за Рожден ден на майка

Много здраве и успех ти желая, бъди винаги така мила, нежна и добра! Искам да си много щастлива! Със своята усмивка заслепяваш всеки скъпоценен камък, със своята доброта правиш всяко зло да изглежда маловажно. Желая ти всички добри неща, които можеш да си представиш!

Бъди пример за околните и за всички млади жени. Бъди здрава и нека се сбъднат всичките ти мечти. Скъпа моя мамо, смелост и честит рожден ден на майка ми да живееш своя живот. Бъди винаги все така мила, нежна и добра с. Но повече от всичко ти пожелавам да имаш сила, честит празник.

Честит празник на моята скъпа майчица. Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели.

Много те обичам, затова ти желая цялото щастие на света. Пожелавам ти винаги да бъдеш себе си, а това значи силна, непоклатима и мъдра. Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че, когато греша ми прощаваш и винаги си до мен.

Не забравяй колко много значиш за мен и колко много те обичам. На този толкова специален за тебе ден ти пожелавам сбъдване на сан марко венеция флориан твои мечти. На моята мила майка пожелавам огромно здраве, неописуема любов, блясъка на звездите и топлината на огъня. Бъди сиянието на слънцето.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Лялка
  Ти си истинска майка! Ти си най-сладкият човек, когото познавам.
 2. Милара
  Когато не ви хрумват поздравления за Рожден ден на роднина или приятел, винаги може да разчитате на готовите идеи. Обичам те!
 3. Роска
  Честит празник на моята скъпа майчица!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.