Електронен учебник по информационни технологии 8 клас

Дата на публикация: 10.06.2019

ISBN: 60 стр. История и цивилизации. Мирослава Николова е ръководител на ученически проекти, спечелили призови места на Националната олимпиада по информационни технологии.

Електронният учебник изразява отношението на авторите към образованието на децата ни. Изобразително изкуство. Професионална подготовка. Мирослава Николова е ръководител на ученически проекти, спечелили призови места на Националната олимпиада по информационни технологии.

Друга литература. Руски език.

Ценен помощник в преодоляването на това предизвикателство е електронният учебник. Научна литература. Испански език. Изобразително изкуство. Подготвителна група. За нас Как да поръчам.

Подготвителна група.

8. клас - Информационни технологии

Компютърно моделиране. Сборници със задачи. Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Участвала е като експерт към МОН при създаването на проекти за учебна програма по информатика в задължителна и профилирана подготовка. Филип Петров. През г.

  • Общи условия за ползване на сайта.
  • Методическа литература. Компютърно моделиране.

Помагала за държавни зрелостни изпити! Физическо възпитание и спорт. Немски език. Подготвителна група. Учебни тетрадки?

Информационни технологии за 8. клас

Научните интереси на Светла Бойчева са свързани с електронно обучение, изкуствен интелект, медицинска информатика и анализ на големи данни. Практически граматики. Компютърно моделиране.

С учебника по информатика за 8. Методическа литература. Учебни тетрадки. Всички образователни направления за ДГ! Методическа литература. Сборници със задачи.

За авторите

Практически граматики. Английски език. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Испански език.

  • Помагала за национално външно оценяване.
  • Сборници със задачи.
  • Общи условия за ползване на сайта.
  • Немски език.

Занимания по интереси! Психология и логика. Ценен помощник в преодоляването на това предизвикателство е електронният учебник.

Атласи и контурни карти. Виж този продукт в Печатен вариант тук:. Справочна литература. Специалист е в областта на методиката на обучението по информатика и информационни технологии с интереси към различни съвременни методи и техники за преподаване.

Запишете се

Част от уроците са съпроводени с допълнителни упражнения, които предполагат единичен или множествен избор, откриване на съответствие, определяне на вярност на твърдение и др. Учебни тетрадки. Час на класа. Френски език.

Помагала за упражнения и самостоятелна работа. Учебни тетрадки. Специалист е в областта на методиката на обучението по информатика и информационни технологии с интереси към различни съвременни методи и техники за преподаване. Справочна литература.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.