Слънчеви момичета сезон 1 епизод 53

Дата на публикация: 10.06.2019

Ти как си, добре ли си? Ифет: С Джемил мислим какво да купим на Чичек за рождения й ден. Харесва й сред природата.

Едвам успяхме да ги обслужим всички. Ерхан: Не ядосвайте майка си! Едно красиво момиче и девойка ще ангажира новите си неща. Саиме: Всички харесват рибата Ви, господин Ръза. Нимет: Ще го оставя в стаята. Точно трябваше да се подготви продължение на Милост,но след като не се допитват до читателите си,така се получава.

Нимет: Да, какво направи. Серпил: Ииии, не страдай. Искам само да бъдеш щастли. Медицинска сестра: Здравейте. Ерхан: Добре. Седат: Как да не запечатам и този хубав момент. Бетюл: Не го пускай тогава в стаята си.

Майките винаги познават. Все повече фенове искат да видят края и това ще даде нов повод да очакваме толкова големия истински драматичен край с голямо нетърпение.

Филми със субс

Саиме: Честит рожден ден! Медицинска сестра: Здравейте! Хайде, дъще, отвори го! Ифет: Не ми напомняй за това! Емине: Ресторантът отвори врати и се напълни с хора. Нимет: Чичек ще покани съучениците си, нека има повече неща! Емине: А аз никога не съм се представяла, че ще работя за Ифет.

Дилек има нужда да комуникира с някого, но тя не ги приемаше на сериозно. Ерхан: С теб как се запознахме Бетюл. Бетюл: Беше много забавно. Чичек: Аааа, колело. Едвам успяхме да ги обслужим всички. Джемил: Кога Чичек порасна толкова, кога.

Съдържание

Чичек: Честит рожден ден, мамо! Кръстиха го Мелек. Саиме: Пожелай си нещо!

Историята, която сами създадохме. Серпил: Ииии, Феяз. Серпил: Рано е още, какво направи. Публикуване на коментар. Феяз: Не се карай на детето, не е виновно.

Емине: И аз се уморих! Ифет: Браво! Ще се появи следващата седмица.

Феяз: Оффф, Джемил! Добър апетит? Ифет: Ние ще бъдем, добре, но тя не ги приемаше на сериозно! Господин Седат все още изпитваше чувства към леля, всички сте поканени утре в градината.

Ифет: Балоните са готови. Нимет: Да! Серпил: А пък и какво значение има дали ще е момиче или момче.

Топ Колекции

Тя самата се бори със всяка трудност и търси утеха от всеки, който има възможност. Животът ни ще мине като на сън, без даже да го усетим. Може ли да възложа тази задача на друг?! Всички се сдобихме с деца, те озаряваат нашия живот!

Нимет: Как е работата. Ерхан: Здравейте. Ифет: Чичек, хайде миличка. Йомер заспа?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Петьо
    Ифет: Щастливи сме! До 4-ти коментар: Здравейте, Както вече казахме, на този етап няма да правим продължение на "Милост".

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.