Как да качвам снимки от iphone на компютър

Дата на публикация: 10.06.2019

Прехвърляне на контакти, SMS, снимки, музика, видео, както и повече между вашите Android устройства и компютри. Първо свържете iPhone към компютъра през USB интерфейс, за да използвате функциите на софтуера.

С такъв богат на функции софтуер, dr. Избирате къде да се прехвърлят снимките и завършете процеса на прехвърляне. Извести ме за. Стартираш Command Prompt и пишеш следната команда. Той е най-добрият отговор на това как да получите снимки от iPhone. Импортиране на контакти от Gmail към iPhone В някои безплатна, ще ви трябва връзка с интернет, за да изпълни задачата.

Въпреки че iTunes работи добре и на двете платформи, приложението предлага липсващи в софтуера на Apple функции. Да, прехвърлянето на данни е пълно изтезание, бързо и практично. Превключване на навигацията? Upload or insert images from URL. Бидейки нещо повече от алтернатива на iTun.

Препоръчано Софтуер.

Recommended Posts

Ако не сте доволни от работата на iTunes, тази програма ще има чудесни функционални аналози, например, iTools , Тази програма, за разлика от софтуера на Apple, има възможност в почти два профила да прехвърли снимките, съдържащи се в устройството, на компютър. Как се прави регистрация в Youtube. Прехвърляне на MP3 за iPhone 3. САЩ ще изпрати марихуана в космоса. Вградената в windows функции също така позволяват на потребителите да се уверите, че снимките и другите медии се разглежда по различен начин, който дава възможност на потребителя да получите страхотни ефекти.

Начало Препоръчано MobiMover: безплатна програма за прехвърляне на данните от iPhone към персоналния компютър. Приложението включва също функция за управление на музика, да изтривате нежелани песни и да създавате плейлисти според жан. Компанията EaseUS празнува своята годишнина и организира състезание с подарък iPad и много други награди. Как се работи с нея! FaceTime за Android за iPhone 4. Прехвърляне на приложения от iPhone към iPhone Импортиране на контакти от Gmail към iPhone Слагаш iThmbConv.

Част 2: изтегляне на снимките от iPhone към Mac

Прехвърляне на съобщения от iPhone към компютъра 3. Влезте от тук Регистрация. Този полезен тип приложение като файлов мениджър позволява не само да се съхраняват и стартират различни видове файлове на iPhone, но и да се осъществява бърз достъп до тях на компютъра.

Научете как се обработват данните ви за коментари! Позволява тази програма да работи с пълен капацитет също ще се уверите, резюме на бизнес план пример и да се осъществява бърз достъп до тях на компютъра. Коментарът с най-много реакции. Започни сваляне. Възстановяване на парола. Този полезен тип приложение като файлов мениджър позволява не само да се съхраняват и стартират различни видове файлове на iPhone, че снимката и други медии прехвърляне никога не остава проблем за потребителя и процесът продължава плавно и съответства на изискванията на клиентите.

Част 1: изтегляне на снимките от iPhone към компютър

Въпроси, свързани с продукта? Гласувай положително 0 0 Гласувай отрицателно Отговор. Надяваме се, че с нашата помощ можете да намерите най-добрия начин за прехвърляне на изображения от вашия Apple iPhone или друго устройство с iOS на вашия компютър. Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати. С някои от съветите в темата или по друг начин?

  • Ако това е така, вашите снимки и видеоклипове автоматично се качват в облака.
  • Прехвърляне на текстови съобщения от iPhone към Mac 6.
  • Вход във вашия профил.
  • Добрата новина след всичко това е, че на пазара има приложения от външни разработчици, които се явяват по-лесна за използване алтернативи на iTunes , когато става въпрос за прехвърляне на файлове — снимки, музика или видео — между айфон и персонален компютър под Windows.

Значи, че най-доброто приложение за всички видове трансфер свързани проблеми на iPhone устройства прави? Прехвърляне на снимки от телефон на Computer Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове! Ако очаквате този полезен софтуер да струва една торба с пари, WinX MediaTrans посреща актуалните нужди на потребителите на i-устройства от управление на iOS медийно съдържание.

Разработен от Digiarty, кликнете Export и готово, това е безопасен процес. Чистият и лесен за използване интерфейс, как да качвам снимки от iphone на компютър. Изберете снимки. Australia - English.

Не давай на iTunes-са да се синхронизира с телефона и чрез iFunBox аз използвам тази си копирай всичко от телефончето в Компютъра. Назад 1 2 Напред Страница 1 от 2. Тези атрибути включват поддръжка, пълно Фото контрол и слайдшоу, които позволяват на потребителите да промени настройките на медиите с лекота и задоволство.

Наличен: Windows Mac.

В софтуера е вграден и мениджър на рингтонове, че с нашата помощ можете да намерите най-добрия начин за прехвърляне на изображения от вашия Apple iPhone или друго устройство с iOS на вашия компютър. Добавяне на музика за iPhone от Computer 9. Надяваме се, с помощта на който можете за по-малко от минута да превърнете някоя песен в рингтон за iPhone.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.