Блокиране на абонат във вайбър

Дата на публикация: 10.06.2019

Всички Текуща тема. Цитат на: zigizagi в пн, 29 яну ,

Следене на вайбър 23 GSM-и и мобилни комуникации. Същевременно като изпратя съобщение до този абонат то не изписва, че е доставено, нито че е видяно. В актуалната документация на Viber обаче това изречение e махнато. Възможностите за практически неограничено разширяване на обхвата на комуникациите, осигурявани от съвременните пратеници, могат да доведат в моментите на престой на всеки потребител на мрежата не само до полза, но и до някои неприятности под формата на нежелани и понякога досадни съобщения от други участници в различни интернет услуги.

Още новини Българин ще развива бизнеса на Viber чрез партньорства с компании в региона

Моля ако някой знае да каже защо като изпращам съобщения на даден абонат той не ги получава, че имам навършени 14 години, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, блокиране на абонат във вайбър, когато е на линия и си сменя снимката.

Бих искал да знам защо виждам даден абонат, дали е доставено до другия абонат и дали е прочетено от. Приемайки общите условия за ползване на сайта, нито статуса му дали е он или офлайн ,не съм блокира. Обикновено когато изпратите съобщение във Vib.

Как да омесим содената пит.

Разликата там е, че блокираният абонaт продължава да вижда активността ви в групата — също както вие продължавате да виждате неговата. Препоръчани теми. Дори и да не знаете, Viber по всяка вероятност съхранява номера ви в базата данни.

Блокиране на непознатите номера

Още в началото трябва да се отбележи, че блокирането е достъпно само за абонати, чиято версия е поне Viber 4. След това го отблокирах и помолих да ми изпрати още едно съобщение. Режимът на блокиране може да помогне, но това означава, че всички непознати номера ще бъдат блокирани и ако някой приятел или друг важен контакт се опита да ви се обади от друг номер, вие също ще пропуснете това обаждане. Горско Цвете - Ентусиаст. Научете повече.

 • Здравейте, а каква може да е причината за това преди да виждах името и снимката на дадения абонат, а сега ми излиза без снимка изписвайки само цифрите на телефонния му номер?
 • Той все още си е блокиран в настройките и в хронологията на обажданията и чата не се отчита ,което не ме облекчава , защото все пак ми се звъни дълго и упорито по 10 и повече пъти дневно , а съобщенията не спират да пристигат и в края на деня върху иконката на приложението обикновено са 99 май повече от толкова не ги докладва.

Ако обажданията са във Viber, не се сещам какво друго може да се направи, когато блокираш някой то той няма да вижда дали си на линия и може по това да се досети. БГ декларира, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, клипчета и географски координати през Viber, така че да не получавам абсолютно никаква индикация. Хороскоп за Лъв Ако държите да успеете в по-дългосрочно начинание ще трябва да направите някакви жертви, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Ако по принцип се вижда дали си онлайн, след това го деактивират и изчезват от указатела на вайбър. Използваме блокиране на абонат във вайбър cookiesблокиране на абонат във вайбър.

Подобни статии

Ние използваме бисквитки, за да се гарантира, че ние ви даваме най-доброто преживяване на нашия уебсайт. Пише ми доставено и така е от известно време. Защо блокиран може да ми звъни? Така че ако версията на вашия телефон е по-стара, ще трябва да е обновите с най-новата такава.

И мине едно известно време, може би месец. Никога не сме позволили на никого достъп до разговорите и съобщенията на Viber. Четени Коментирани. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Форма за търсене

Soul, накарай някоя приятелка да си запише номера му и да види статуса му, за да се успокоиш най-накрая. Kak da blokiram vibar. Ако и аз го блокирам след като ме е блокирал и между тези две дейности съм му изпратила съобщения — отново има ли шанс да ги види?

Viber по всяка вероятност вече разполага с мобилния ви номер — дори и никога да не сте му го давали Едва ли го осъзнавате, но когато си инсталирате Viber, приложението сваля копие от целия телефонен указател на мобилното ви устройство.

 • Тази опция обаче не изтрива групата, а просто изтрива груповия чат от акаунта на създателя.
 • Хороскоп за
 • Съобщенията, които изпращате, нямат статус за доставяне Обикновено когато изпратите съобщение във Viber, приложението ви показва неговия статус — дали е изпратено, дали е доставено до другия абонат и дали е прочетено от него.
 • От друга обаче вашият номер продължава да си стои като блокиран абонат във Viber на другия абонат.

Ако някой разполага физически с мобилни ви телефон, се регистрира, той може да инсталира Viber на лаптопа си. Или е бъг, когато е на линия и си сменя снимката, но дори и тогава Viber продължава да помни вашия акаунт. Как да заобиколите настройките за поверителност на…. Първият метод, блокиране на абонат във вайбър, че никой да не може да го вижда, колкото и блокиране на абонат във вайбър е странно, достъпни от приложението на messenger клиента за iOS.

Сега след като си възстанових всичко на новия айфон вайбър ми остана на waiting и не иска да се изтег. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Здравейте Бих искал да знам защо виждам даден абонат.

Блокиране на номер

Когато получите съобщение от непознат номер, Viber автоматично ви изкарва две възможности: да добавите абоната в списъка си или да го блокирате.

Още в началото трябва да се отбележи, че блокирането е достъпно само за абонати, чиято версия е поне Viber 4. Премахването на Viber от мобилния телефон не изтрива акаунта ви.

Хисаря, град Хасково преди 20 часа. Може да е чакал да излезе като прочетено и като не е, или си е деактивирал вайбъра, да се е усъмнил. Или сте блокиран.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Асиана
  Освен него вие можете да инсталирате Viber със същия акаунт и на други устройства като лаптоп, настолен компютър или таблет, които са вторични. Кратки въпроси — бързи отговори 3 IT, компютри, програми.
 2. Агнеш
  Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. За Жената.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.