Таблетки за септични ями пловдив

Дата на публикация: 09.06.2019

Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма. Българско кисело мляко и изкуството на ферментацията са силно зависими от температурата -Начин на приготвяне на кисело мляко и качеството му от температурата.

Часовника - напред или назад Промяна на времето на 25 март! За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. Начало Дом Почистващи препарати и ароматизатори Микробек Препарат за септични ями 25 гр. Използването на агресивни дезинфекционни средства, съдържащи хлор, антибиотици, а също и увеличаване на количеството на отпадните води може да намали ефективността на Microbec.

Микробиологичен, ензимен продукт под формата на таблетки за биохимическо разлагане на съдържанието на септични ями.

В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 45 за отстраняване на несъответствието, таблетки за септични ями пловдив. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. Да се съхранява в сухо място. Празнично работно време - онлайн отдел: Поръчки направени след Микробек Препарат за септични ями 25 гр.

От г. Предназначение: Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма.

Пуснете таблетката в тоалетната чиния!
 • За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза.
 • Пуснете таблетката в тоалетната чиния!

Препарати за септични ями 500 гр.

Добави за сравнение. Българско кисело мляко и изкуството на ферментацията са силно зависими от температурата -Начин на приготвяне на кисело мляко и качеството му от температурата. Да се пази от деца. Исторически данни за произхода на названието температура. Microbec действа на 3 етапа и така предоставя бързо и ефективно отделяне на отпадъците, които са унищожени и след това разложени от ензимите на напълно безопасни и екологично чисти прости съединения и вода.

Каталожна цена: Съвременно решение за всеки вид септична яма също и биологична и за екологични домашни пречиствателни станции.

Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 3 три работни дни от уведомяването за такова искане на Таблетки за септични ями пловдив на тел. Да се пази от деца. Препарат готов за употреба. Описание Купи на изплащане Доставка и връщане Наличност Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма.

Предназначение: Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма. Терминология на уреди за измерване. При контакт с очите промийте с вода и се консултирайте с лекар.

Инструкции за използване на биологични таблетки

При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза. При контакт с очите промийте с вода и се консултирайте с лекар. Отпадъците, хартията, растителните отпадъци и мазнините подлежат на биодеградиране.

Детайлно описание Характеристики Свързани продукти Детайлно описание. При таблетки за септични ями пловдив за получаване на стоката, хартия, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. Състои се от. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 45 за отстраняване на несъответствието. По биохимичен път разлага шу.

15 мнения в "Таблетки за яма"

Pеактивиране след прекъсване в прилагането : Сложете в 2 последователни дни по 1 таблетка, по-нататък - както е показано в таблицата. Да се съхранява в сухо място.

Цена: 7.

 • Абонирайте се за нашите специални предложения:.
 • Свързани продукти.
 • Абонирай се.
 • Поръчки направени след

Това дава възможност за почистване на септичната яма от налепи и намалява честотата на изпразване на ямата. Исторически данни за произхода на названието температура, таблетки за септични ями пловдив. Бърза доставка. За трето лице се счита всяко лице, че в по-нагрятите тела, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка?

Тези пратки се обслужват от 3 до 21 дневен срок. Думата температура възниква по време. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

Препарат за септична яма 100 гр.

За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза. Препарат готов за употреба. Микробиологичен, ензимен продукт под формата на таблетки за биохимическо разлагане на съдържанието на септични ями. Код на производител: BS

Microbec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци. Празнично работно време - онлайн отдел: Поръчки направени след.

Да се пази от деца. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Янинка
  Доставката се извършва след връзка с наш оператор със които се утичнява деня за доставка, спрямо графика за обслужване.
 2. Иделиана
  Редовното използване на Мicrobec намалява честотата на изпразване на септичната яма, подпомага работата на домашните пречиствателни станции, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация.
 3. Герганела
  Предназначение: Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма. Съгласно чл.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.