Десет дневна прогноза за времето

Дата на публикация: 01.04.2020

Прогноза за вятъра във Русе за следващите дни през деня и нощта. Времето е опасно.

Атмосферно налягане в хектопаскали. Прогноза за времето за 15 дни. Характерно за Русе са големите горещини през лятото и суровото време през зимата. Разбита е едновременно по дни и часове. Така наречената контролна прогноза е с по-ниска разделителна способност. Изходът от цялата прогностична система се обработва и се получава голям набор продукти, които позволяват да се направят общи и специализирани прогнози за различни точки и райони.

Рекордно измерени максимални и минимални температури за тази дата. Температура - градуси по Целзий. Средни исторически стойности по месеци за максимална и минимална температура, валежи в мм, десетдневна прог. Надморска височина: 91м. Freezing Level е метри. Анимирани синоптични карти.

Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т.

Последно посетени

Атмосферно налягане в хектопаскали. Най-ниска температура за месеца, най-ниска дневна температура, средна дневна температура, най-висока дневна температура, най-висока температура за месеца, относителна влажност за сутринта, относителна влажност вечерта, средна относителна влажност, дъждове за целия месец мм , дъждовни дни в месеца.

Слънцето над Русе днес. Разбита е едновременно по дни и часове. Надморска височина: 91м. Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т.

 • Метеорологични условия.
 • Прогнозите се изготвят на базата на числени модели. Атмосферно налягане в хектопаскали.

Оросяване - градуси по Целзий. Всяка от прогностичните системи се захранва с информация от схеми за четиримерно пространство-време усвояване на данни, буйове. Съдържа обичайните стойности характеризиращи метеорологичното време - минимална и максимална температу. Без опасни явления. Прогноза за времето Русе : accuweather.

Последно посетени

Предлага часова прогноза, прогноза Уикенд, 5-дневна и дневна прогноза. Времето е опасно. Ансамбловите прогнози дават възможност да се получат не само най-вероятния, но и различните възможни сценарии за развитие на времето, както и да се оцени каква е вероятността да се случи всеки един от тях, а оттам и вероятността да настъпи едно или друго явление.

Рекордно измерени максимални и минимални температури за тази дата.

Метеорологични условия! Освен обичайните данни за температура, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т, но и различните възможни сценарии за развитие на времето. Yahoo ползва данните на The Weather Channel. Относителна влажност - процента.

Общи съвети Легенда Няма данни. Ансамбловите прогнози дават възможност да се получат не само най-вероя.

Моят метео сайт

Общи съвети Легенда Няма данни. Слънчеви часове на ден. Прогноза за времето по часове. Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни.

 • Всяка от прогностичните системи се захранва с информация от схеми за четиримерно пространство-време усвояване на данни, включващи както конвенционалната метеорологична информация, така и данни от спътници, буйове, самолети и т.
 • Няма данни.
 • Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т.
 • Прогноза за времето по часове.

Средносрочната прогноза може xena the warrior princess youtube бъде представена или текстът да бъде допълнен и с графични продукти: десет дневна прогноза за времето с очакваните средни за периода температури и валежи в различни райони на България - означени са прогнозираните средни температури в числител и сумарното количество валеж в знаменател в различни градове и райони от България; схема на прогнозираното развитие на времето през периода - включва температурна крива, десет дневна прогноза за времето, налягане, които обаче отразяват най-вероятното развитие на времето, която представя очаквания ход на температурата през периода и преобладаващия тип време слънчево.

История на времето. Прогноза за вятъра във Русе за следващите дни през деня и нощта. Съдържа обичайните стойности характеризиращи метеорологичното време - минимална и максимална температури, атм? Обикновено общата средносрочна прогноза се формулира като текст с категорични твърдения.

Freezing Level е метри. Средни показатели!

10-дневна прогноза Didim

Оросяване - градуси по Целзий. Климатът на Русе е умерено-континентален. Времето днес и утре.

Средни исторически стойности по месеци за максимална и минимална температура, дъждовни дни в ? Метеорологични условия? Средни показатели!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Красина
  Системата за ансамблова прогноза е с по-ниска раздилтелна способност и дава вероятностна интерпретация на прогнозата в два времеви интервала дни и от 11 до 15 ден.
 2. Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици. Русе - времето в момента, почасова синоптична прогноза и прогноза за времето за следващите 5, 10, 14 и 25 дни месечна прогноза.
 3. Прогноза по часове, десетдневна прогноза.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.