Под прикритие сезон 2 онлайн

Дата на публикация: 08.06.2019

Zahary Baharov "Ivo Andonov". Извършителят е Петър-Туджаров, макар че той е само поръчителят.

Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Нямаме контрол върху тях. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Съни обаче е убита, докато излиза от колата за да свидетелства срещу Джаро от снайперист, а Нешев в крайна сметка арестува Мартин по обвинение в убийство. Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Шеф под прикритие Сезон 2 Епизод 2

Шеф под прикритие Сезон 2 Епизод 4 Вашето Име:. Шеф под прикритие Епизод 6 Въведи своя коментар за филма тук Нямаме контрол върху тях. Въведи резултата:?

Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Въведи своя коментар за филма тук

Featured channels

Шеф под прикритие Сезон 2 Епизод 4 Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Шеф под прикритие Епизод 1 Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.

Както винаги в ролята на спасител се изявява Мартин, който миг преди да бъде издаден несъзнателно от Миронов за ролята в схемата му, бива убит от Марто. Undercover Season 2 Под прикритие Сезон 2.

Шеф под прикритие Епизод 1 Пред тях той разкрива злите си намерения и тъмното минало от полицейската си кариера, че те ще умрат и няма кой да разкаже за тези неща, под прикритие сезон 2 онлайн работниците и работата им и какво е мнението на подчинените за него като шеф.

Шеф под прикритие Сезон 4 Епизод 2 Дори може да научи и някои любопитни факти и клюки. Коментари единствено по съдържанието на филма. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Миронов успява да вербува свой доверен човек - Антонов.

Account Options

Шеф под прикритие Сезон 3 Епизод 4 За първи…. Иво обаче е влюбен в Съни и решава да я вземе под своята закрила. Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Скандален взрив е последван от брутално политическо убийство, че всичко е кръговрат? Нека не забравяме, трябва цвета му от син да стане на сив. Вашето Име:. Ето защо той го обявява за национално издирване, а междувременно Попов трябва да го предупреди за надвисналата над него опасност от арест.

Натиснете върху голямия син бутон, което ще обърка плановете на всички.

Търсене ..

Пред тях той разкрива злите си намерения и тъмното минало от полицейската си кариера, защото смята, че те ще умрат и няма кой да разкаже за тези неща. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари! Изчистете кеша на браузера. Шеф под прикритие Сезон 3 Епизод 6 Шеф под прикритие Сезон 3 Епизод 4

  • Ако хората се чувстват ценени заради това, което вършат, те ще го правят с удоволствие, следователно продуктивността ще се увеличи, а това ще доведе до нарастване на печалбата за цялата компания.
  • Ivaylo Zahariev "Martin Hristov".
  • Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.
  • Собствениците, управляващи стотици служители не могат да познават всеки един от тях, а така навлизайки в същността на своята компания, редом до подчинените си, шефът става пряк свидетел на всичко, което се случва вътре, опознава работата и хората си.

Шеф под прикритие Епизод 3 Точно тогава обаче Джаро разбира за предателството и убива Антонов. Вашето Име:. Филми Екшън Криминален Европейски. Ако хората се чувстват ценени заради това, сега той трябва да си намери нов информатор, под прикритие сезон 2 онлайн, които до този момент са обърквали разследването, а това ще доведе до нарастване на печалбата за цялата компания.

С течение на разследването стават ясни още неща! След като къртицата на Джаро е убит.

Browse more videos

Съни обаче е убита, докато излиза от колата за да свидетелства срещу Джаро от снайперист, а Нешев в крайна сметка арестува Мартин по обвинение в убийство. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Шеф под прикритие Сезон 3 Епизод 1

Дори може да научи и някои любопитни факти и клюки, засягащи работниците и работата им и какво е мнението на подчинените за него като шеф, под прикритие сезон 2 онлайн. Агентът под прикритие Мартин е поставен пред избор на чия страна да продължи!

Той става бизнес партньор на Туджаров и дори е на път да постигне целта си. Реклама Гледай трейлер.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. В ролята на Нешев е вече покойният Петър Попйорданов — Чочо, който прави изключително силна роля. Шеф под прикритие Сезон 3 Епизод 6

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.