The witcher 3 wild hunt cena

Дата на публикация: 08.06.2019

Вписване или Отваряне в Steam. Има повече от един начин тази игра да бъде купена.

Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания. Без минимум до Без максимум. Моля, изберете специфичния пакет, за който да създадете джаджа:. Вписване Впишете се, за да добавите Вашите тагове за този продукт. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, което светът някога е познавал.

JavaScript не е активиран във Вашия браузър? Препоръчителни: ОС: bit Windows 7, bit Windows 8 8. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Сега Geralt се отправя към своя най-личен куест, да спаси тези.

Напиши твоята част от историята на вещера. Изправи се пред един безсмъртен враг.

  • Напиши твоята част от историята на вещера. София С поръчка.
  • Какво е Вашето мнение?

Подобни продукти

Изпълни три непосилни задачи, за да надвиеш Olgierd. Hearts of Stone е първото официално допълнение към The Witcher 3: Wild Hunt — всепризнатата ролева фентъзи игра, която се развива в огромен отворен свят. В заглавието обаче присъстват фини препратки към тях, които биха зарадвали сериозните фенове на поредицата Началото на The Witcher 3 е представено по спиращ дъха кинематографичен начин, разказващ за сюжета до момента Уникална атмосфера, запомнящи се персонажи и неподправен диалог - светът в дарк фентъзито придава едно уникално и запомнящо се преживяване Битките в играта са поднесени по уникален и интуитивен начин, съчетавайки в себе си динамика и тактически елементи, предлагайки зрелищни моменти на екрана Отвореният свят в The Witcher 3 се усеща жив и предоставя възможност да бъде изследван по различен начин спрямо предишните две заглавия от поредицата.

Впишете се, за да видите причини защо е възможно да харесате това или не спрямо игрите, приятелите Ви и кураторите, които следвате. Специална оферта. История, оформяща се според решенията и действията на играча, оказващи влияние и върху някои от персонажите, чудовищата и света в играта Основните и страничните куестове в заглавието са представени по нелинеен начин, като играчът определя тяхната последователност The Witcher 3: Wild Hunt е самостоятелно приключение, което приветства нови играчи, дори те да не са имали възможността да изпробват първите две игри, или да са чели книгите.

  • Увлечените в незначителните си конфликти хора, така и не могат да разберат, че техните войни, колкото и кървави и разрушителни да изглеждат, са като детска игра, сравнение с Дивия лов - демоничните ездачи, които отново препускат през обагрените в червено от огньовете небеса. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, което светът някога е познавал.
  • За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Подаряване през Steam Steam общността. Уникална комбинация the witcher 3 wild hunt cena отворен свят, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси, 3. Популярни потребителски тагове за този продукт:.

Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, адреналинови схватки и нелинейна история. Цяла нова месност - Toussaint - обещаваща 20 часа игрово време. Приемам използването на бисквитки Настройки. Size 60.

Няма намерени оферти за The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition (PS4)

Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка! Във всеки един момент имате възможността да се откажете от абонамента си! Наличност: Външен доставчик.

Перник С поръчка. Твоят имейл:! Сливницател. Помогни на Geralt да достигне нови нива във вещерския занаят и да се сдобие с нова екипировка. ДДС е вкл.

Най-нови продукти

Общо рецензии:. Напиши мнение. Без минимум до Без максимум. In The Witcher, you play as professional monster hunter Geralt of Rivia tasked with finding a child of prophecy in a vast open world rich with merchant cities, pirate islands, dangerous mountain passes, and forgotten caverns to explore. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Научавайте първи нашите новини и промоции! Напиши мнение. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, Geralt е изправен пред задачата да се справи с Olgierd von Everec - безскрупулен бандит. Във всеки един момент имате възможността да се откажете от абонамента си! Нает от Merchant of Mirrors Търговецът на огледал. Активност от рецензии извън темата. Инсталирайте Steam? Смяна на езикa. The witcher 3 wild hunt cena още относно това от публикацията в блога.

Препоръчани оферти.

Пакети, които съдържат тази игра

Samsung Galaxy C7 32GB от 99 лв. Презервативи My. Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси. Какво е Вашето мнение?

Прочетете още относно това от публикацията в блога. Добавяне към акаунта! Уникална комбинация от отворен свят, в която всеки твой избор има своите последствия.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Давид
    Моля, изберете специфичния пакет, за който да създадете джаджа: The Witcher 3: Wild Hunt.
  2. Сузана
    Филтриране на рецензии по потребителското изиграно време, когато рецензията е била написана:.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.