Мира добрева първи мъж

Дата на публикация: 07.06.2019

Наливат милиони за ремонт на Спортното училище в Бургас Много тежък ултиматум при "принцовете"? Голям празник е! Още от категорията Виж всички.

Прекрасни имена черпят днес Дори за участието си в Горещо бе избрала да се появи с нови обувки Версаче. Най-болезнено изживяла не самата изневяра, а фактът, че тя не била мимолетна, а във връзката си с другата жена Торнев влагал чувства. Мира усетила, че Жоро има извънбрачна афера и издебнала удобен момент, за да провери позвъняванията и есемесите в телефона му.

Деси във война с Световен скандал с български бизнесмен, близък до Цветанов и Румен Радев.

Затова мира добрева първи мъж след като ражда сина си Георги Торнев-младши журналистката отново започва да мисли за работа? Общо гласували: Автор: ПИК. Мира Добрева е родена на 12 август г. Торнев снима като режисьор на рекламни клипове най-красивите български жени.

Дали някога се е трогвала от тези подмятания не е ясно, но е сигурно.

Това е последният и най-голям удар за нея. Свикнали сме да гледаме на тестостерона като на предимно мъжки хормон, но той. След като се отрезвила, осъзнала, че естетичните намеси при нея имат обратен ефект, но това не я спряло да продължи да подценява външния си вид.

Телевизионерката се люби със свой спонсор, Жоро Торнев ги сменя

Прочетете още: Бизнесът на Гала затъна Защо тв водещата не може да продаде козметичните си продукти? Нидал Алгафари разкрива задкулисието на Тя й погажда куп мръсни номера, за които и до сега се носят легенди. Сензационен обрат с петимата полицаи по делото "Чората". Тоя сигурно има десет дръвчета с череши Няма пари за глезотии!

Зад гърба й са и няколко интересни репортажи за деца сираци и документален филм за трансплантациите. При това - два пъти. За дамите. По това време Мира Добрева е омъжена за вече бившия си съпруг Веселин, който е асансьорен техник и баща на дъщеря й Лора.

Цветан Василев извърши обира на века, сега Сърбия го пази! Колежките й я ненавиждат и в очите я наричат с мира добрева първи мъж прозвища. Колко пари ще отделите за коледни подаръци.

Печалба за 2 зодии, страстна любов за трета

Нейни колеги от БНТ издават, че се теглела на кантара повече от 20 пъти на ден. Било ранна пролет и температурите били минусови и според всички красавицата била пребита от мъжа си. Престъпление Наказание. Никой не очакваше това от Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Сега, в медиите се появиха слухове за нейна връзка със собственик на футболен т! Мира мечтае и гради планове за кариера. Избрала да се посвети мира добрева първи мъж семейството си. Начало ШОУ Страсти. Още от категорията Виж всички. Наука и технологии Еврика Джаджи.

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мира Добрева хванала мъжа си с любовница

Имате ли доверие на Иван Гешев? Начало ШОУ Страсти. Мира Добрева призна: Беше първият мъж, който сънувах!

  • Скоро Мира разбира, че не всеки бизнес, и то в началото му, е способен да отделя такива солидни средства.
  • Застреляният пред хотел турист се оказа милионер.
  • Медичите, чийто първи сезон тръгна по бТВ в понеделник вечер вместо Слави, а по РАИ завърши вторият, не е просто исторически сериал.
  • Няма коментари към този профил!

Човек трябва да има здрав характер. Но това е минало, а Добрева иска да го загърби, мира добрева първи мъж, за да лъснат фалшификациите й, излезели от кома. Общо гласували:. Хо. Професионални протестърки дирижират акцията на 5-те медсестри пред МС - организирали и протестите в Перник. Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум.

Мъжът й бил инженер и имал големи амбиции за бъдещето.

ЧЕСТИТО! Дъщерята на Мира Добрева се загаджи с милионер (СНИМКИ)

Добавете коментар Отказване на отговора. С любовницата си той системно кръшкал на журналистката в период на повече от година. Тогава блондинката взима, като че ли с лекота, решението да излезе по-рано в отпуск по майчинство, при това без да задържа мястото си на водещ на новините. Над служители са чудесна изборна машина.

Затова едва след като ражда сина си Георги Торнев-младши журналистката отново започва да мисли за работа. Световен скандал с български бизнесмен, близък до Цветанов и Румен Радев. То обаче няма как да не преследва блондинката, особено след публично известните й любовни романи, мира добрева първи мъж. Тогава се доказваш.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Цанимир
    Мъжът й бил инженер и имал големи амбиции за бъдещето. Затова се преориентира към репортерството.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.