Широки и тесни гласни 2 клас

Дата на публикация: 19.03.2020

Азбучен ред. Антоними и синоними.

Помниш ли по какво разпознавахме гласните звукове? Автор и герои в литературните произведения. Хайде, сега да се запознаем с тесните и широките гласни звукове в това супер интересно видео по български език за 2. Изговор и правопис на прилагателните имена. Звучни и беззвучни съгласни звукове.

Не, искам Затвори. Азбучен ред. Минало време на глагола. Автор и герои в литературните произведения. Звучни и беззвучни съгласни звукове.

Съществително име. Преобразуване на съобщително във въпросително и на въпросително в съобщително изречение. Съществителни имена.

Представена публикация

Правила за речева учтивост. Членуване на съществителни имена. Употреба и правопис на прилагателните имена. Съчинение по дадено начало. Помниш ли по какво разпознавахме гласните звукове? Народна песен. Сбит преразказ на откъс от книга.

Описание на урока. Благодарим за помощта! Помниш ли по какво разпознавахме гласните звукове. Употреба и правопис на наречията. Хайде, сега да се запознаем с тесните и широките гласни звукове в това супер интересно видео по български език за 2.

БЕЛ-2 клас-Тесни и широки гласни. Правопис на думи

Съществителни имена. Изреченията при общуване. Минало време на глагола. Не, не искам Да, искам Затвори.

Род на съществителното име. Умея да съставям кратки съобщения. Прости и сложни изречения. Писмен отговор на въпрос към художествен текст. Това е безплатен видео урок.

Разгледайте още

Начален преговор. Съставяне план на текст. Правопис на гласните звукове в думите. Как се прави подробен преразказ.

Грешка при запис. Тесни и широки гласни звукове? Извличане на информация. Какво научих в 1. Знам за българския език. Не можеш да гласуваш за свой коментар. Съчинение по дадено начало.

Чудесно е обяснено всичко важно и основно за тесните и широките гласни звукове по български език за 4. Съществителни имена. Правила за речева учтивост.

E-mail или потребителско име

Членуване на прилагателни имена. Това е безплатен видео урок. Род на прилагателното име.

Съществителни собствени и съществителни нарицателни имена. Пиша кратки съобщения и електронни писма. Съгласни звукове.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марая
    Редактиране на текст.
  2. Разия
    Значение на думата.
  3. Алондра
    Прилагателно име. Съчинение по дадено начало.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.