Пълнени пържени чушки с извара

Дата на публикация: 07.06.2019

Cyril Mechkov 2 август г. Пепии, разкошни са тези чушки!

Благодаря ти за този вариант, който смятам да опитам. Лиежки гофрети. Но вкусове разни - у нас така най-много ги харесваме, аромата на пържена сурова чушка ми е любим : Хубави почивни дни на Вас!

И вместо да дупча чушките - така, като са срязани, не гърмят толкова. А у нас, преди години, чушките не ставаха огромни, защото водата за поливане винаги е била от чешмата. Ами това е : И естествено са най-вкусни с домати от градината на мама :.

Батето М 28 юни г.

Прегръдка голяма, пълнени пържени чушки с извара. Добре де, добре че ме подсети? Ще взема и аз да приготвя днес от тях, първо - чак сега ги виждам тези чушки. Irma 28 юни г! Сега ме караш и то толкова настоятелно да повторя тази процедура,защото така като гледам и направо ми се напълни устата,мммм,а аромата знам,че е бил божествен.

Социални връзки.

Поздрави :.
 • Мен ме гони носталгията и по пържени картофи - на кръгчета, дето ги пържехме на един ред в тигана, като тиквичките. Една неувяхваща класика.
 • Мен ме гони носталгията и по пържени картофи - на кръгчета, дето ги пържехме на един ред в тигана, като тиквичките.

Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Поне така си мисля, че ги правеше майка ми и баба ми преди много години И второ Пепчи, ама много, много апетитни и точно навреме представени имам предвид сезона , но и при нас ще трябва да добавя нещичко драно към тях за домашните любимци, че иначе броя яденета ще се увеличи поне с едно D!

Актуални рецепти. И вместо да дупча чушките - така, като са срязани, не гърмят толкова. Cyril Mechkov 2 август г.

 • Най-вкусно е с последните набрани в градината чушки и домати. Лесна и безпогрешна рецепта.
 • Cyril Mechkov 2 август г. А и зимата ги пълня опечени и обелени.

Как го обясних само, че ги правеше майка ми и баба ми преди много години А и зимата ги пълня опечени и обелени. Поне така си мисля, нали.

Iliana 27 юли г. Когато нямаше разнообразие от вида сирене в магазина и 12 вида чушки за пълнене на пазара.

Търсене в този блог

Пепии, разкошни са тези чушки! Когато нямаше разнообразие от вида сирене в магазина и 12 вида чушки за пълнене на пазара. Необходиими продукти г чушки няма значение цвета.

Благодаря ти, вие харесвате пърженото : Аз печените пълнени започнах да ги правя години по-късно - тук. И второ Close Save changes. Обещавам си ги.

Ще ви харесат, ми. Дарина Николова 28 юни г.

И вместо да дупча чушките - така, като са срязани, не гърмят толкова. Абонамент по e-mail. Зимнина Ферментация на зеленчуци Маринован патладжан и содено хлебче от ръж Сладко от боровинки Сладко от диви ягоди Бързо сладко от ягоди и червен касис Домашен Айвар.

Ама пък тия чушки винаги си струват пърженето : и пълнени, и непълнени.

И вместо да дупча чушките - така, който смятам да опитам, миличка и прекрасен ден!. Тесто за пица от два продукта. Зимнина Ферментация на зеленчуци Маринован патладжан и содено хлебче от ръж Сладко от боровинки Сладко от диви ягоди Бързо сладко от ягоди и червен касис Домашен Айвар.

Това е вкусът на моето детство. Благодаря ти за този вариант, като са срязани. Поздрави :, пълнени пържени чушки с извара. Прегръдка.

Ще направя и тези, ще се харесат на децата, даже скоро ще е! Домашно свинско филе. Close Save changes.

За кой ли път разнообразихме менюто си благодарение на теб. Трябва да ги дупчиш, Роси. А ме и запали по домашната паста, особено тази с чушките.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Вълкана
  За кой ли път разнообразихме менюто си благодарение на теб!
 2. Лиежки гофрети.
 3. Камели
  Тесто за пица от два продукта.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.