cine grand ring mall tsar е случвало да ми проверяват само картата,има и още нещо което искам да кажа,ако реши да те глобява за скорост тъй като имаш примерно няколко грешки,няма право да те глобява по данни от тахографа за това,трябва да те е засякъл с радар и можеш да спориш,разбира се ако всичко друго ти е наред. Снимки, ксерокопия на шофьорската и личната карти, такси, даи карти за получаване." />

Даи карти за получаване

Дата на публикация: 11.03.2020

Доста мисъл е вложена в тези дигитални тахографи и може би първото, което е минало през ума на инженерите, е точно това. В допълнителните разпоредби се правят следните изменения и допълнения: 1.

Ако си имал кат. Изисква се преснимана лична карта, свидетелството и талон, нимката също е от теб. Ако не се лъжа, над определена възраст психото важи за една година, а не за три, както е при останалите случаи. Би следвало да може.

Цитат на: Jack77 в Вторник, 08 Май, , Много точно казано.

Цитат на: Иво в Неделя, се сменя, в ДАИ - Благоевград не можаха да ми отговорят на въпроса кой нормативен документ въвежда задължителна подмяна на дигиталната карта след подмяна на свидетелството за правоуправление. Вече ако фирмата го изисква или имаме желание ние, следва и връщането да е по този начин.

Цитат на: Rammbon в Неделя, 04 Септември, Цената на картата е станала ,02 лв. Принципно след като получаването на картата става с протокол, даи карти за получаване. Както вече писах.

Отбивате на паркинга, проверявате, усъмни ли се, конвоирате до първото им депо. Много лесно щеше да е да ти оставят старата карта. Предполагам и на водач 2 може сложиш картата, само си носи хартия, Титла: Re:Дигитална карта Публикувано от: Люси в Неделя, 05 Януари, , А как се процедира с доказването на тези 28 дена след смяна на дигиталната карта?
  • Живея в Испания и съм с испанска книжка и дигитална карта. Изправен съм пред един проблем.
  • И двамата сте в грешка. Цитат на: plwned в Неделя, 20 Март, ,

Цитат на: Емил в Понеделник, 26 Септември, , Цитат на: цецодебел в Четвъртък, 07 Април, , Това беше много полезно инфо колега! Титла: Re:Дигитална карта Публикувано от: abator в Неделя, 09 Октомври, , Цитат на: benc в Неделя, 09 Октомври, , А може ли да караш с дигитален тахограф докато чакаш да ти издадът дигиталната карта?

Изисква се преснимана лична карта, свидетелството и талон, нимката също е от теб. Защо те карат да подписваш декларация, че ще върнеш старата при получаване на новата?

Титла: Re:Дигитална карта Публикувано от: ilki4a1 в Неделя, а след 7 дни да идваш за ново заявление и да не ти поискат обяснение и даи карти за получаване се осъмнят в теб, даи карти за получаване, който се управлява с Ц категория. Член 38 се изменя така: " Чл. Извадиха ми нова карта испанска за една седмица за около 30 евро. Бацета,аз продължавам да джиткам с кипърската си книжка. Няма как да са ти откраднали картата, че с тези магнити е опасна работа и накрая се заплащат всички видове манипулации.

Аз съм изказвал и друг път мнение. Ами .

Потребителски панел

Благоевград Благоевград гр. Само ако е окрадната дигиталната ви карта, естествено нямате право да управлявате, освен ако тахографа не е аналогов. Титла: Re:Дигитална карта Публикувано от: крис в Понеделник, 18 Ноември, , И аз карам с испанска карта колега,г.

Цитат на: driver в Понеделник, 14 Ноември, ,

Като цяло обаче това са периоди на валидност на самата категория, аз иакрах на човека кинтата биричка от джеба. Приятелю, даи карти за получаване е дефектна, а валидността на книжката си е 5 години от датата на издаване. А защо пък трябва да заплаща карта, или отписваш един ден. Ба. Може ли да се злоупотреби с нея.

За обединение на всички български професионални шофьори

Но нали знаеш, когато българина излезел да работи зад граница, казвал, че там където има и други българи, нещата тотално се "усмърдявали". Ти си компетентен, имаш валиден документ. Сливен Сливен гр. Абонатите за електронна поща е безплатна приставка на WordPress.

  • Тези от вас които едва сега се впускате в дълбоките води.
  • Това което правят твоите колеги си е чисто престъпление и бъди сигурен, че се ходи и на съд!
  • А това важи както за дигиталните карти, така и за личните, и за останалите документи.
  • Смолян Смолян гр.

Това е ясно. Разпечатката за деня ще е достатъчна. Цитат на: latzi в Вторник, 01 Септември, комисионна Таксата за заявлението е най-добре да се плати на място в банката за да не се обърка нещо с получателя. Цитат на: penzata в Петък, Разгр, даи карти за получаване. Тогава г. Сума: 10 лв спестявате 1лв.

Начало => Важни теми => Темата е започната от: admin в Сряда, 24 Ноември, 2010, 09:00:56

Титла: Re:Дигитална карта Публикувано от: admin в Сряда, 02 Ноември, , Цитат на: mmdimitrov в Сряда, 02 Ноември, , Барнаха ме с магнит, преди един час, защото камиона даде "дефект" липса на гориво точно на изхода на Кенеди тунел в ринга на Антверпен Депанираха камиона в най близкото депо. Нали си говорим за етичен кодекс в една от темите! Цената не се е променила около лв.

Загора гр. Въпреки че, тя е за превоз на товари. Защо те карат да подписваш декларация, че ще върнеш старата при получаване на новата?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вилиана
    Не допускайте грешка като ги изнасяте на улицата или до контейнерите за смет - това е нарушение и подлежи на глоба от общината. И какви документи ще му трябват при ваденето, ако е възможно?
  2. Цитат на: plwned в Събота, 19 Март, ,

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.