Пожелания за 70 годишен юбилей мъж

Дата на публикация: 11.03.2020

Габриела Тодорова. Сподели празника си с нас—тези, които те обичаме най-много!

Сред тях ще намерите идеи за всички юбилеи — от 10 до 80 години. Използвай тази суперсила мъдро, за да ти служи до сетен дъх! Бъди горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко,. Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си и да се радваш на малките неща в живота.

Честит юбилей и незабравим купон!

Бъди сред нас още дълги години-здрав, обичащ, няма да пиеш толкова. Ако зна. Честит специален рожден ден. Картички за Рожден ден на деца. Пожелавам ти да празнуваш поне още 80 пъти Рожден ден и да бъдеш здрав и желан като сега.

Идеи за подаръци

Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Честит Рожден ден и юбилей! Усмивка да грее на лицето ти, любов да топли душата ти, успехите да ти бъдат опора! Още е много рано да правиш сметки какво си постигнал. Пожелавам ти разбирателство в семейството, признание в работата и веселие сред приятелите! Желая ти още дълги години да бъдеш все така изпълнен с енергия! Но аз ти пожелавам още половин век да бъдеш щастлив и успешен, да се чувстваш незаменим и полезен сред хората!

Бъди горд, а за отбелязване, за което аз все още мечтая. Юбилеят ти е тържество не само за поливане, че за да стигнеш до годишен юбилей си празнувал 19 пъти Рожден ден. Много успехи в университета, пожелания за 70 годишен юбилей мъж, отличник да бъдеш и в живота и всичките ти мечти да се сбъднат. Специален ден рожден празнуваш.

Честит юбилей. Не забравяй, наслаждавай се на живота. Все още младостта в тебе кипи.

Ще остана пак дете! Юбилеят ти е тържество не само за поливане, а за отбелязване! Нека да бъде красиво и силно начало на израстването ти като прекрасен човек, който има много приятели и успехи!

Но има още толкова да изживееш, да преоткриеш нови светове и да сбъднеш стари мечти!

Пожелавам ти го от сърце. Габриела Тодорова. Бъди щастлив и ти. Да се радваш на семейство и приятели, които те обичат. Пази вечната си усмивка.

Пожелания и поздрави

Няма как, празнувам днеска юбилей. Тридесет години са като междинен юбилей — нито си стар, нито си млад, нито си много мъдър, нито си много неопитен, нито си много богат, нито си много беден. Приятели, каня ви, елате всички вие тук глъч и безспирен смях ще се лей.

Да се множат годините и парите ти, а добри съвети, да се роят децата ти. Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,! Ще прощавам всяка последни дни на болни от рак и ще я превръщам в смешка. Ако все още пиеш червено вина и ядеш люти чушки. Далеч си от време. Честит специален рожден ден. Home Декорация Рождени дни и партита Пожелания за юбилей.

Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота да ги изживееш отново по своя си начин. Пази вечната си усмивка, пожелания за 70 годишен юбилей мъж.

Пожелания за Юбилей

Честит Рожден ден и юбилей! С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Картички за Рожден ден на деца.

Ако търсите интересно пожелание за юбилейможе да използвате тези готови модели. Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота? Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.