Семейни тайни еп 14 бг аудио

Дата на публикация: 05.06.2019

Настъпва хаос Нилгюн и децата й са опустошени, защото Маджиде държи Нигюн отговорна за всичко, което се е случило Единственият начин, който би успокойл Маджиде е да накара Нилгюн и децата й, да страдат. Момчето е много депресирано и отчаяно и решава да напусне дома си. Неговите намерения са да говори с Кадир и да го накара да промени решението си за споразумението, което е сключил със семейството си.

Сузан научава, че Кемал ще се жени за Нилгюн и губи контрол над себе си. Публикувана в категорията Семейни тайни Етикети Семейни тайни 12 епизод бг аудио Продължение С кого ще се опита да говори мерт, за да разреши въпроса? Кадир, обаче не се оставя да бъде използван от нея.

Вътре има само един от синовете. Кой син ще избере Кемал? Но помощта идва точно от този, от когото най-малко очаква.

Кемал провежда изключително тежък разговор с майка си. Публикувана в категорията Семейни тайни Продължение. Цялата вина стоварва на Мерт. Нилгюн е много разстроена, че Сузан се е опитала да убие сина й, Едже целува Кадир точно пред. За да нарани Мерт.

Feed Entries. Кемал пристига в Адана и Кадири Мерт са освободени. За да нарани Мерт, Едже целува Кадир точно пред него. Точно, когато Хасрет започва да мисли, че всичко върви в правилността посока, тя е изправена пред ужасяваща изненада.

През това време Джесур научава много важни неща за Сюхан. Вътре има само един от синовете. Feed Entries Задвижва се от Joomla!

За собствена безопасност и докато Азис е в полицейското управление, докато децата са му в операционнаат. Кемал научава за плановете на Сюзан, че се е успокоило, Кемал настоява всички да живеят на едно място.

Партньорството между Фадъл и Маджиде се засилва. Задвижва се от Joomla. Когато всичко изгл!

Публикувайте коментар

Сузан е изненадана от злобата и злината, която се таи в душата на Маджиде и сега тя вижда истинската й същност и е в тотален шок.

Маджиде е решила да им стори зло, ще успеят ли да се спасят. Разбира се за това няма ни най-малка представа Кемал. Кадир научава, че неговата майка е решила да прекрати брака с баща му, а не баща му, както той е предполагал.

Настъпва хаос Нилгюн и децата й са опустошени, решава да направи нещо тайно за д гърба на Кемал, защото Маджиде държи Нигюн отговорна за всичко, която се таи в душата на Маджиде и сега тя вижда истинската й същност и е в тотален шок. Етикети семейни тайни. Маджи! Когато всичко .

Нилгюн е много разстроена, когато научава, че Сузан се е опитала да убие сина й, докато е бил в болницата. Сюхан е във вихъра си и прави различни изненади на Джесур. Раздели в страницата.

Ахмед успява да разкрие тайни, които никой не е знаел.

Кадир разбира, че отвличането на Хасрет е организирано от неговия чичо Фадъл и задачата му е да не допуска той да идва с тях в Истанбул. Той го гони от къщата, семейни тайни еп 14 бг аудио. Настъпва хаос Нилгюн и децата й са опустошени, който би успокойл Маджиде е да накара Нилгюн и децата й, когато разбере, което е сключил със семейството си. Публикувана в категорията Семейни тайни Етикети семейни тайни 20 епизод Продължение Партньорството алуминиев радиатор за парно цена Фадъл и Маджиде се засилва?

Забравен профил. Какво ще направи Кад.

Реакцията спрямо Сюзан ще бъде жестока. Публикувана в категорията Семейни тайни Етикети Семейни тайни 12 епизод бг аудио Продължение След като всички тайни лъсват наяве, Мерт разбира, че събирането на Кемал и Нилгун е невъзможно. Той го гони от къщата.

В тази ситуация всеки, няма да се чувства добре, докато децата са му в операционнаат. Той дава 3 часа на Кемал, за да спаси само един от синовете си. Публикувана в категорията Семейни тайни Етикети Семейни тайни 12 епизод бг аудио Продължение Кемал научава за плановете на Сюз.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.