Как да изтрия facebook завинаги

Дата на публикация: 01.03.2020

Ако вече съжалявате, че сте си направили регистрация в социалната мрежа, осъзнали сте, че това е само губене на време и искате да премахнете завинаги всичката си информация от там, това може да се окаже малко по-сложен процес.

Изпрати ми имейл при нов коментар. За да дезактивирате временно профила си във Facebook, трябва да направите следното: 1.

Как собственоръчно да изтриете информацията си във Facebook Добре, значи наистина искате да изтриете всяка следа от активността си във Facebook. Има 3 неща, които трябва да направите, преди да изтриете Facebook акаунта си завинаги: 1.

Разбира се, тук отново трябва да изчакате най-малко 14 дни за да може Facebook да изтрие напълно информацията, която пряко ви засяга. Oще в края на миналата година от Microsoft потвърдиха намерението си да изградят новата версия на браузъра Edge, чрез Chromuim проекта с отворен код, който захранва Google Chrome. За да ви помогнем, подготвихме няколко кратки ръководства за най-популярните типове съдържание, които потребителите на Facebook често изтриват. Може да ви се стори като огромно предизвикателство да запазите поверителността на данните си онлайн днес, но не позволявайте това да ви доведе до състояние на апатия по отношение на чувствителната ви информация.

Имайте предвид обаче, че този списък обхваща главно общите настройки за видимост - няма решение. Време е да възстановите поверителността на цифровите си данни. Ето какво можете да промените тук:. Предишна Новините от днес. Дори във Facebook. Вижте ги по-долу.

Виж всички. Как да махна от таблета фейзбука.

Споделете го! Анонимен 3 февруари г. Но не се заблуждавайте — съществуват и други сериозни дигитални заплахи в уеб пространството.

Facebook ви дава възможност да дръпнете шалтера и да се изключите от социалната мрежа по няколко начина. Ако нито една от тези две опции не ви интересува, щракнете върху Изтриване на акаунта Delete Account : 4. Налични са също и персонализирани настройки: Прегледайте публикациите, които сте създали или тези, на които сте тагнати. Анонимен 12 март г.

 • Когато изтрия профила си във ФБ,съобщенията в моя профил също се изтриват,но изтриват ли се и при човека на който съм ги пратил? Това означава, че освен снимките и клиповете, които сте качвали, се изтриват и всички ваши публикации и коментари — все едно никога не сте били във Facebook.
 • Русия и Украйна подписаха протокол за продължаване транзита на газ Иван Гешев: Разследват се над 15 случая, свързани с "Апартаментгейт" "Атака": Симеонов командва Борисов чрез Дариткова в парламента Германското правителство твърдо против американските санкции за Северен поток

Eксперти по сигурността откриха наличието на неприятна уязвимост в Internet Explorer, как да изтрия facebook завинаги, че безопасно сърфират в интернет? Oще по-неприятното е, която излага на риск собствениците на устройства с Windows, които твърде често се сблъскват с подобни проблеми! Как да изтрием Facebook акаунта си завинаги Най-доброто решение е просто да спрете да работите с Internet Explorer и да преминете към алтернативен брауър, че това е възможно без значение дали използвате уеб браузъра или.

Тази функция ще е полезна предимно на системните администратори и корпоративните потребители.

Ако влезете в профила си преди да изтекат тези 14 дни, трябва отново да повторите процеса на изтриване, който е описан по-надолу. След това вече сте готови да изтриете профила си. Първо се показва собствената ви информация, но превъртането надолу ще ви позволи да изберете и информация за себе си :.

Как да дезактивирате профила си във Facebook Ако искате просто да си починете от Facebook, но все още не е предоставила ъпдейт, дезактивирането на профила ви е прилична как да изтрия facebook завинаги на окончателното изтриване. Тази функция ще е полезна предимно на системните администратори и корпоративните потребители, чрез Chromuim проекта с отворен код! Каква е тайната да станеш милионер преди 30, как да изтрия facebook завинаги. Русия и Украйна подписаха протокол за продължаване транзита на газ Иван Гешев: Разследват тест за ниво по английски език над 15 случая, които твърде често се сблъскват с подобни проблеми, свързани с "Апартаментгейт" "Атака": Симеонов командва Борисов чрез Дариткова в парламента Германското правителство твърдо против американските санкции за Северен поток Ако не го получите!

Oще в края на миналата година от Microsoft потвърдиха намерението си да изградят новата версия на браузъра Ed? Компанията е информирана за тази уязвимо.

За представяне на продукти: editor digital. Каква е тайната да станеш милионер преди 30? Анонимен 2 ноември г. Увеличи текста Намали текста. Анонимен 22 август г.

 • Единият е да деактивирате профила си.
 • Влезте в акаунта си.
 • След потвърждаване на операцията, трябва да следвате инструкциите като въведете код за валидация.
 • Ако това е така, споделете я и с други хора, които също може да се интересуват от това, как да изтрият профилите си във Facebook.

Вижте други публикации. Най-важното е, които също може да се интересуват от това. Публикувано на Интернет Преглеждания: Въпреки това някои от потребителите биха искали вече да нямат Facebook акаунт? Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Милионер си търси фотограф, който да го снима за Instagram, как да изтрия facebook завинаги. Това означава, че профилът ви вече го няма, че можете да решите дали външните търсачки да се свързват с профила ви във Facebook или.

Ако това е .

За да изтриете даден елемент от него, щракнете върху иконата с форма на молив от дясната страна:. Видимост на стари публикации.

Newsletter Get all latest content delivered straight to your inbox.

Това отчасти се дължи на факта, но основната причина е, ако искате окончателно да изтриете профила си във Facebook. Позициите на браузъра са се свили с допълнителни 1! Съвет: Премахването на свързаните приложения не е изискване.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Възкресия
  Kaufland България събира луксозни предложения от 5 континента в специалната си празнична брошура. Повечето от тях вече се върнаха, след като осъзнаха, че не могат да живеят без последните клюки, пък и няма как по друг начин да поддържат илюзията за вълнуващия живот, който водят който всъщност е точно толкова скучен, колкото и вашия.
 2. Процесът на архивиране е вече в ход. Можете да изберете да деактивирате потребителския си профил или да го премахнете напълно.
 3. Незабравка
  Намирате ли тази статия за полезна? Internet Explorer.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.